T.L.J HAYVANLAR PUZZLE 28 PARÇA TLJ-778111

TLJ
Ürün Kodu : 343593
251,64 TL
Daha Fazla TLJ
Beğen

Tükendi

Gelince Haber Ver
Listeye Ekle Tavsiye Et Yorum Yap Fiyat Alarmı

Hayvanları tanıtırken İngilizce öğrenimini de destekler. İnce-motor becerilerini ve el-göz koordinasyonunu geliştirir. Görsel zekayı ve gözlem yeteneğini destekler. Dil ve iletişim becerilerini güçlendirir.

3 Yaş ve Üzeri

Birbirinden sevimli hayvanlarla İngilizce öğrenmeye ne dersiniz? Özel olarak tasarlanmış Clever Kids serisi puzzle ile çocuklar hayvanları tanırken İngilizce adlarını da öğrenecek. İsterseniz hem Türkçe hem de İngilizce karşılıklarını söyleyerek çocuğunuzun dil gelişimini destekleyebilirsiniz.

Yapbozun çekici görselleri sayesinde görsel zekalarının yanı sıra parça-bütün ve şekil-zemin ilişkisi becerilerini de geliştirecekler. Küçük çocuklar için özel olarak geliştirilmiş büyük yapboz parçaları sayesinde parmak kasları da gelişecek. Bu büyük puzzle’ları yapması da, onlarla oynayarak öğrenmesi de, üstünde konuşması da çok keyifli bir deneyim olacak.

Kazanımlar: Hayvanları tanıma, İngilizce ve Türkçe kelime dağarcığı, İnce-motor becerileri ve el-göz koordinasyonu, Dikkat ve konsantrasyon, Görsel algı ve gözlem becerileri

İçerik: 28 parça

Ölçüler: 53,4 x 35,5 cm

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.